Atpakaļ lielpilsētā

Es pavadīju 3 jaukas un neaizmirstamas nedēļas mīļajā Latvijā, tās es varētu raksturot šādi:

Prieks, pirmais sniedziņš, ģimene, lidojums, lietus, smaidi, garšīgie latviešu ēdieni – mammas gatavotie, draugi, asaras, ballītes, neizturami smiekli, Ziemassvētki, atkal satikšanās, latiņi, eglītes, svētki, Rīga, suņuki, dāvanas, boulings, tēja, piparkūkas, mūzika, sarunas, svētku gaisotne, Jūrmala, mandarīni, Branti, atpūta, rīti, kafija, vakari, negulētas naktis, vēlas pēcpusdienas un tā tālāk, tik patīkamas atmiņas pārņem. Liels prieks, kad braucu pie savējiem uz Latviju, tomēr tas laiks, kas bija pavadīts tur ir nenovērtējams. Savādi, bet ar katru reizi, kad dodos apciemot Latviju, sajūtas tur paliek ar vien labākas un labākas.

Jau trešo dienu dzīvojos pa Londonu. Kā trakais meitēns, es devos 31. decembrī uz Londonu, jo vēlējos to sagaidīt Londonā, bez nojausmas ar ko es vispār sagaidīšu to Jauno gadu 😀 Pavisam beigās, bija daudz piedāvājumu, pat doties uz vienu pasākumu ar paziņu, kuru sastapu Atēnās, bet tomēr es izvēlējos mierīgas vakariņas meksikāņu restorānā un ar uguņošanu pilsētās centrā, to visu tik vienkārši nav aprakstīt, bet tur bija viss…..

22.15 Satiekos ar meitenēm, abas francūzietes, savādas viena divus gadus jaunāka par mani un arī ir au pair, otra ir 10 gadus vecāka un strādā bankā, ar abām man ir labs kontakts, tikai viņām ar vienu otru kaut kā nepas kopā, kaut gan viņas pazīstamas jau sen. Vienai nepatīk Parīzieši, otrai par visiem smiekli nāk. Dodamies uz Victoria vakariņot. Devāmies uz meksikāņu restorāniņu, speciālās cenas visur, par  £ 20 (vienai personai)  var paēst kārtīgi, uzkodu plate, katrai pa lielai porcijai Fajitas, kokteilis un vēl pa tekilas šotiņiem.

23.35. Dodamies ceļā uz salūta pusi, domājām pieiet kaut kur tuvāk, Big Benam, pusceļā atcerējāmies, kad mums nav šampānietis. Ieskrienam vienā tirgotavā, nekā nav, skrienam uz otro, tur Jacob’s Creek šampis (starp vēl vienu izvēli Moet Chandon 😀 ) , glāzītes arī paķeram un jau raitākā solītī dodamies uz salūta pusi, arī lietus vēl nedaudz uzlija, bet nekas .

23.55. Vairs jau laika nebija skriet kaut kur tuvāk, nolemjam palikt tur pat, kur tikai redzēsim mazu salūta daļiņu. Par to īsti nepārdzīvojam. Lietus līst, daudz cilvēku sajūsmā, visi priecājas, dzer šampānieti. Mēs priecīgas, nododam laimes vēlējumus nākamajam gadam. Aprunājamies vel ar pāris cilvēkiem.

00.30. Izlemjam, kad esam sagurušas un dodamies uz metro staciju . Labi, kad nekur nedevāmies tālāk ballēties.

01.30 Beidzot nokļūstam metro stacijā. no mūsu atrašanās vietas, diez ko ilgi nebūtu bijis jājiet, bet toreiz tur bija cilvēku jūra, tik daudz cilvēku, kad iet varēja tikai lēnām, aij, es atvainojos grūstīties varēja tikai 😀

02.00 Beidzot esmu tiksi ārā no metro un dodos uz mājam, nodomāju, tiešām ši pieredze bija tā vērta, jautri un smieklīgi brīži un neaizmirstams gājiens pa Londonas ielām.

Lai Jums visiem sirsnības pilns, veselīgs, radošs, mīlestības pilns šis jaunais 2014. gads.

Kad ir labas sajūtas, tad par visu ir vienlaga ! Lai Jums visiem laimigs Jaunais gads !